sâmbătă, 30 martie 2013

Un articol despre bogdan86 !



Bună ziua, astăzi a ieşit soarele şi pe strada mea la propriu: D şi asta mă face fericit şi cu poftă de muncă. Revenind la articolul meu, astăzi am să scriu despre un om extraordinar şi un bun blogger, plus ce nu ştie multă lume Bogdan Petrila căci asta este numele bloggerului, se descurcă excelent şi ca manager: D.Din nefericire nu îl cunosc personal, însă sper că în viitor acest lucru să se întâmple, dar vă vorbesc din cea ce îmi transmit articolele sale. Categoric est un luptător, un om care deşi mai întâmpina greutăţi trece cu bine peste toate, un om sincer şi un blogger devotat.

   Intrând din întâmplare pe blog-ul sau acum câteva lunihttp://bogdan86.wordpress.com mi-au rămas în cap câteva cuvinte "Din 1 februarie 2004 am aflat că sufăr de o boală cronică numită: diabet zaharat tip 1 insulino-dependent o boală (de fapt e cam urât să spui că e o boală mai bine şi mai frumos şi mai adevărat sună cuvântul “o afecţiune “) despre care la început nu ştiam nimic dar care acum a devenit cel mai bun prieten al meu, o afecţiune care m-a făcut să văd altfel viaţa, o afecţiune care m-a maturizat poate un pic forţat, o afecţiune care mă face să zâmbesc să fiu mult mai optimist pentru că mă gândesc la un lucru:

Zâmbeşte azi, mâine poate fi mai rău! "- Spune Bogdan Petrila pe blog-ul său!

Este un om de la care consider că avem extraordinar de multe de învăţat, cât despre bloggerul bogdan86, vă las pe voi să descoperiţi! http://bogdan86.wordpress.com




2 comentarii:

  1. Multumesc din inima , imi place ce ai reusit sa scri despre mine , cine stie poate candva vom avea placerea comuna zic eu de a ne cunoaste .Multa inspiratie si bafta in continuare:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc , multa bafta si inspiratie.

    RăspundețiȘtergere