CineamChe!


În această rubrică am să vă prezint ultimele filme apărute, filmele mele preferate şi Che Recenzii despre filme!


Primul film care apare pe ChinemaChe este The Godfather şi este un filma care a intrat în istorie, cu toate că l-am văzut de zeci de ori nu mă mai satur de el.

 Inspirat de romanul lui Mario Puzo, filmul este povestea grandioasă a lui Don Vito Corleone, un mafiot din Sicilia, ajuns cap al unei importante reţele mafiote în America. Filmul prezintă o viziune extrem de realistă a acestei lumi mai puţin accesibile unde cuvântul dat şi promisiunile făcute au o valoare capitală, iar onoarea este la mare preţ. Din păcate pentru el, în momentul în care viaţa îi este pusă în pericol,copiisăi nu mai pot să stea departe de pericole, fiind antrenaţi şi ei în acest joc extrem de riscant al luptelor între clanurile mafiote din America. Respect, crimă, bani şi, mai presus de toate, putere: acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine acest film şi acţiunea sa care a făcut lumea filmului să vuiască." titra http://www.cinemagia.ro

Eu spun doar că este un film antologic pe care Che îl recomandă tuturor, un film care te introduce într-o lume extrem de periculoasă.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu