sâmbătă, 16 martie 2013

Alianta D.A o noua sansa?



Astăzi 16 martie 2013, a apărut o nouă uniune politică destul de interesantă: D. PNŢCD +FC formează de astăzi alianţa D.A, o alianţă cu şi pentru România.Cu sinceritate spun că sună promiţător acest proiect, cred că era momentul să apară un suflu nou în politica din România.

Ştiţi din trecut că sunt un apolitic convins şi aşa am să rămân, dar simpatizez acest grup politic: d, MRU este şi va fi un lider pentru romani. Conducerea Partidului Forţa Civică a aprobat, astăzi, în şedinţa Consiliului Naţional, înfiinţarea alianţei politice cu PNŢCD, care se va numi "Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr" (Alianţa DA). Reprezentanţii Forţei Civice au aprobat, în cadrul evenimentului care se desfăşoară la Parlament, o hotărâre în acest sens, cu doar trei voturi "împotrivă" şi patru abţineri.


Rămân de părere că, Cristian Diaconescu este un preşedinte potrivit pentru România. Vă propun un mic exerciţiu de imaginaţie: d, cum ar fi să avem presedinte-Cristian Diaconescu, Prim-ministru -Mihai Răzvan Ungureanu şi un guvern de dreapta format din: PD-L, FC, PNŢCD? Ştiu, suna destul de fantezist, dar îmi doresc ca măcar în 8 ani să ne trezim: D.


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu