marți, 12 martie 2013

Stres,stres,stres....STOP!! Am o idee !!!




Salut "tovarăşi", astăzi încep cu această replică datorită unei întâmplări 2.0 pe care o să v-o povestesc zilele următoare.

 Stresul, stresul, stresul... stresul mama lui să fie a intrat şi în viaţa mea de câţiva ani.În ultimul timp datorită activităţilor şi programului extrem de aglomerat, sufăr de stres. Am încercat variante peste variante şi nimic:))). Dar am aflat câteva lucruri interesante despre stres, pe care vi le spun şi vouă mai jos:

La originea stresului se afla cauze externe şi interne. Agenţii stresori pot proveni atât din împrejurări exterioare (locul de muncă, familie, şcoală, mediu), cât şi dinăuntrul nostru (temperamentul său nivelul autocontrolului, modalitatea de soluţionare a problemelor şi/sau de luare a deciziilor).
Şi acum părerea mea, consider că stresul este boală ultimilor ani. Eu reuşesc să mai ameliorez aceasta situaţie, cu o repriză de jogging urmată de un somn bun. Însă cum timpul nu îmi permite prea des acest lucru, am o idee care ne poate ajuta pe toţi.
   Nu ar fi frumos să nu existe stres? Să fim meru energici şi relaxaţi? Poate împreună reuşim să găsim "invenţia" secolului.
Hai că este bine şi uitaţi ce propun EU:

1. Aştept să îmi trimiteţi remediile dumneavoastră contra stresului.
2. Eu am să vă premiez!
3. Premiul I o să fie un banner pe care o să îl ţin pe blog-ul meu 2 săptămâni, premiul ÎI un articol pe blog-ul meu despre blog-ul, site-ul dvs şi premiul 3, va fi o surpriză.

Acestea fiind spus, aştept să îmi lăsaţi un comentariu la această postarea, sau un e-mail la adresa: donince454@yahoo.com.





4 comentarii:

  1. stres, un virus cum l-am denumit eu acum cativa ani intr-un vechi articol:) , sta la baza celor mai negativiste lucruri care exista , intradevar in ultimi ani a luat un avans mare dar cred ca totusi tine si de oameni , cat de mult permite fiecare ca strsul sa ii afecteze si cat de calmi si calculati sunt fiecare . Ca in ultimii ani oameni nu mai pot face fata sau nu mai stiu cum sa reziste la stres e adevarat si de aceea acum ne intrebam ce sa facem cu el . Dupa cum spune vorba mai bine sa previi decat sa tratezi cred ca daca oameni ar gandi mai mult la alegeriile pe care le fac automat stresul s-ar reduce . Totul tine de noi , de cum acceptam sa fim stresati si sa nu uitam ca totusi pana la urma mai exista si stresul constructiv . Numai bine .

    RăspundețiȘtergere
  2. că bine spui frate, totuşi la mine se accentueaza
    ...

    RăspundețiȘtergere
  3. deci totusi se pare ca am castigat si fiind unicul :) dar nu e asta o problema oricum eu iti multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt la inceput , sper ca pe viitor sa avem mai multi participanti!

    RăspundețiȘtergere