vineri, 15 martie 2013

Samsung Galaxy S4




Am considerat că este necesar să scriu acest articol, pentru că una din pasiunile mele este IT-ul, iar această ştire îmi umple inima de bucurie: d

 Lansare Samsung Galaxy S4 - Cel mai bun smartphone al Samsung vine cu cele mai interesante funcţii iar dotările tehnice sunt dintre cele mai bune. Lansare Samsung Galaxy S4 a avut loc în New York, la Radio City Music Hall, începând cu ora 19.00. Din cauza fusului orar, însă, în România evenimentul a început la ora 1.00. Samsung a venit cu un Galaxy S4 dotat cu o memorie RAM de 2GB, o cameră foto de 13 megapixeli, un ecran de 5 inci full HD şi o pleiadă de funcţii. S-a abţinu de la a numi oficial procesorul. A prezentat însă aplicaţii şi funcţii pentru turişti, pentru cei preocupaţi de sănătate, pentru cei care se uită la televizor mai mult timp etc.

   Personal sunt interesat de acest Smartphone, în momentul acesta deţin un ZTE RACER II, de care sunt destul de mulţumit. Însă Samsung Galaxy S4 este o "tentaţie " extrem de mare. Este o singură barieră între noi, S4 vine cu un preţ pe măsură să: D.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu