duminică, 24 martie 2013

Adolescenta!!! I HAVE A DREAM!!!



 Adolescenta este o vârstă şi o perioadă dificilă: nu s-au maturizat deloc deşi ei au impresia că au crescut. Corespunde perioadei de liceu, cele mai frumoase amintiri sunt din această perioadă, iar cele mai trainice prietenii se leagă acum.

Desigur, în timpul adolescenţei pot exista şi riscuri de a intra în anumite anturajuri sau cercuri de prietenie (prieteni cărora nu le cunoşti stilul de viaţă şi comportamentul).

Adolescentul de azi poate fi probabil acel copil care încearcă să fie cât mai original, acel copil care nimic nu mai contează pentru el şi trăieşte mereu prezentul. Majoritatea adolescenţilor sunt puţin rebeli şi se cred mari, cred că nimic şi nimeni nu-i poate opri. În această perioadă ei au vise măreţe şi au parte de cele mai plăcute aventuri.În această perioadă ne formăm caracterul dar şi viitorul, un adolescent care ştie ce vrea să facă cu viaţa lui este un adolescent mai aproape de aş îndeplini visurile.

Adolescenta este cea mai frumoasă parte a vieţii, care din păcate nu se mai întoarce niciodată şi de aceea se spune că trebuie să ne bucurăm din plin de clipele adolescenţei.

Mai presus de toate astea, cred că este clipa în care un adolescent cu idealuri trebuie să spună
"I have a dream " şi să îşi urmeze visul!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu