vineri, 8 martie 2013

Dteoxifiere cu prietenii de la Zeopur :D

Acum să abordăm un subiect serios... detoxifierea. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le ştim despre corpul nostru pentru a avea o viaţă sănătoasă. Organismul unui om este cel mai complex circuit din lume, el ne ofere ce îi oferim şi noi.
În timpul iernii datorită sărbătorilor şi mai ales a tradiţiilor româneşti corpul nostru are de suferit, de aceea noi cum vine primăvara este indicat să ţinem o cură de detoxifiere.

Organismul are capacitatea de a elimina toxinele prin piele, urina şi materii fecale. Însă,
În urma alimentaţiei abundente cu produse procesate, a nivelului ridicat de stres şi de poluare, în lipsa hidratării şi a exerciţiilor fizice, pot apărea dezechilibre în organism.

Acestea se manifesta prin: oboseala cronică chiar şi atunci când programul de somn este respectat, apatie, depresie, limba prezintă depozite albicioase, dureri de cap, indispoziţie, reacţii alergice, o senzaţie de greutate a corpului, balonare etc. Rezultatele analizelor de sânge, urina şi de fecale pot indica necesitatea unei cure de detoxifiere.
 Este important să slăbim cu cap şi nu agresiv! Vă întrebaţi de ce? Simplu pentru că astfel corpul nostru nu va avea de suferit, gândiţi-vă la o floare pe care o băgaţi într-o cameră întunecoasă şi fără apă şi lumina ce se întâmplă? Se distruge, la fel s organismul omului

Există foarte mulţi doctori care ne indică să ţineam o cură de detoxifiere, pentru acest lucru eu vă ofer o soluţie extrem de bună  www.zeopur.ro.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu