duminică, 14 aprilie 2013

Despre televiziune...


 
                                               
   Televiziunea de astăzi este cel mai nociv "drog", televiziunea a ajuns să distrugă vieţi să influenţeze totul.Se spune că o televiziune trebuie să fie imparţiala când vine vorba de politică, profesionistă când vine vorba de alt domeniu, se întâmplă asta în România?
Răspuns categoric nu!!!! Mă întreb însă oare aceşti oameni te televiziune uita ce au învăţat în şcoală? Nu observă ei cum fac televiziune: nemţii, francezii, italienii etc...

    Cel mai urât este faptul că copii care se uită la televizor nu au ce să vadă, în România se difuzează cea ce se vinde: pornografie, scandal, divorţuri etc. Cred că ar trebui făcut ceva în acest sens, poate stimaţii noştri aleşi: senatorii, deputaţii, europarlamentarii, primarii, consilierii propun câteva idei şi proiect bune de aplicat: D.Că doar în campanie electorală ne promit soarele şi lună şi noi primim:)))) exact nimic sau în cel mai bun casa praful de pe tobă:)).
   Se pot număra pe degete oamenii care fac televiziune profesionistă, dar prefer să nu le dau numele, dar sunt şi mai puţine televiziunile care fac acest lucru. Dacă mâine Cărtărescu scrie un roman extraordinar sau olimpicii României mai câştig un premiu o să existe 2 sau 3 televiziuni car o să difuzez o mică ştire şi doar 1 sau 2 care să îi invite într-o emisiune. Dar dacă divorţează X de Y, vă garantez că în interval de 12 ore toate televiziunile din România o să publice această ştire, majoritatea o să facă emisiune pe tema asta. Oare nu este destul?

   Vă întrebaţi ce putem face noi în privinţa asta? Foarte simplu putem în primul rând să nu mai vizionăm aceste programe, astfel o să tragem un semnal de alarmă celor care realizează astfel de emisiuni sau poate mai renunţăm la timpul petrecut în faţa televizorului şi citim o carte sau facem sport. Acesta nu este un manifest este un îndemn un îndemn pentru toţii: tineri, bătrâni, albi, negri. Dacă noi nu facem asta atunci cine? Sincer prefer să văd la Tv pe Cărtărescu decât pe fotomodelul X care se dezbrăca la emisiunea Y.

  Închei acum dragi cititorii şi vă urez o primăvară cât mă frumoasă şi îmi doresc ca împreună să conştientizam că este timpul să facem ceva, să schimbăm societatea în car trăim.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu