joi, 18 aprilie 2013

A fost sau nu atentat?


    Înainte să încep acest articol, doresc să spun doar ca o tragedie de genul acesta poate fi evitată, prin atenţia sporită a organelor abilitate.
   Ştiţi cu toţi despre atentatul de la Boston din timpul maratonului, despre oamenii morţi, răniţi, înspăimântaţi. Acest lucru arată vulnerabilitatea SUA din acest punct de vedere şi trebuie luate măsuri urgente. Consider că se poate evita acest incident cu o atenţie mai mare din partea americanilor în deosebi a organizatorilor acelui concurs internaţional.
    Au trecut 12 ani de la atentatele de la World Trade Center când Al-Qaeda a distrus zeci de vieţi omeneşti, faptul că această grupare este bănuita din nou este pentru mine un semnal de alarmă, oare chiar nu pot fi opriţi. Sunt singur însă ca SUA va face toate demersurile să afle cine a pus la cale acest aşa zis atentat şi că va fi pedepsit aspru pentru fapta comisă.
     Dacă America face demersuri, statele din UE ce fac? Evident nimic, îşi văd liniştite de treaba uita că în 2006 în atentatele de la Madrid şi-au pierdut vieţile oameni nevinovaţi. Eu cred că ei nu conştientizează cât de vulnerabili suntem în faţa acestor nenorociri. Poate dacă s-ar lua măsuri drastice, am reuşi să întâmpinăm aceste tragedii pregătiţi şi gata să contracarăm orice încercare de atentat.
O altă ipoteză destul de şocantă referitoare la acest atentat o are John Hulsman. Acesta a declarată pentru: http://www.ziare.com
„Pe baza experienţi mele din contra-terorism, pe vremea când eram în Washington, aș putea afirma cu tărie că nu a fost vorba despre un atac terorist al unei organizații internaționale. Cheia este dată la care a fost organizat atacul, 15 aprilie, adică Tax Day, ziua în care americanul de rând își depune declarația de venit în urma căreia își plătește impozitele."
„Dacă aș fi anchetator, aș începe să caut pe cineva care are un cui împotriva taxelor și împotriva Guvernului, un membru al grupărilor care cred că guvernul american nu are nici un drept să adune taxe și impozite, ceea ce ne duce automat în zona unui atac de genul celui făcut de Timothy McVeigh, în 2001".
    Cred cu tărie ca în cel mai scurt timp o să aflăm adevărul şi sper că aceste tragedii să nu se mai repete.





                                           poza:http://www.hotnews.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu